Gardırop Savaşları’na Bana Her Şey Yakışır freni

Fox tv de yayınlanan Gardırop savaşları aldığı kötü raitinglerin ardından format değişikliğine gitti. Yapılan değişiklikler ise daha önce Kanal D’de yayınlanan bana her şey yakışır formatıyla birebir benzerlik gösteriyor.

Hatırlanacağı gibi bana her şey yakışır yurt dışında bir çok ülkeye satılmış ve halen Almanya , Fransa gibi ülkelerde yayınlanmaya devam ediyor.

Gardırop savaşlarının orjinal formatında bir villaya yerleşen yarışmacılar kendi evlerinden getirdikleri kıyafetleriyle hergün yarışıyordu. Ama istenen raitingler gelmeyince kızlar villadan çıktı.

Aynı bana herşey yakışır formatında olduğu gibi belirlenen konsept, bütçe ile zamana karşı yarışarak alışverişe gönderildi. Alışveriş sonrası ise juri karşısına çıkan kızlar konsepti en iyi uygulayan yarışmacı olmaya çalışıyor.

Bu değişiklikler üzerine “bana her şey yakışır” formatının yapımcıları harekete geçti. Fox tv’ye yayın durdurma ve karga yapım şirketine format içeriğini izinsiz kullandıkları gerekçesiyle dava açmaya hazırlanıyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.