Game of Thrones’un yeni sezonunda kim ölecek?

Game Of Thrones’un 5. sezon finaline Jon Snow’un kılıç darbeleri alarak öldüğü sahne damgasını vurmuştu. 24 Nisan’da başlayacak olan yeni sezonda Jon Snow’dan sonra hangi karakterin ölerek diziye veda edeceği merak ediliyor?

Almanya’daki Münih Teknik Üniversitesi öğrencileri, geliştirdikleri bir bilgisayar programıyla yeni sezonda kimin öleceğini sorusuna cevap aradılar.

Program, veriler ve ipuçları ile oluşturduğu algoritmayla, yeni sezonda ölme olasılığı en yüksek karakterleri buldu.

Programa göre, önümüzdeki sezon ölecek isim yüzde 74 Theon Greyjoy olacak. Geliştirilen programa göre 6. sezonda ölme ihtimali en yüksek olan ikinci isim ise Ramsay Bolton oldu. Bolton yüzde 64 ihtimalle bu sezonda diziye veda edecek.

Theon, son sezonda Sansa Stark ile kale surlarından atlarken görülmüştü. Her ikisinin de akıbeti yeni sezonda belli olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.