Game of Thrones’un Jon Snow-Ygritte aşkı gerçek oldu

Game Of Thrones’ta Jon Snow karakterini oynayan Kit Harington, Ygritte karakterini oynayan Rose Leslie’ye aşık olduğunu söyledi.

Game of Thrones dizisindeki aşk gerçek oldu. Jon Snow karakterini oynayan 29 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kit Harington, İtalyan Vogue Dergisi’ne verdiği söyleşide özel hatayla ilgili açıklamalarda bulundu.

YouTube video

AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Harington, dizinin 4’üncü sezonunun sonunda ölen ‘Ygritte’ karakterini oynayan İskoçyalı oyuncu Rose Leslie’ye aşık olduğunu söyledi.

“İZLANDA’DAYKEN AŞIK OLDUM”

Harington, “Dizinin ikinci sezonunun çekimi için İzlanda’da 3 hafta kalmıştık. Her şey çok güzeldi. Ülke çok güzeldi, kuzey ışıkları büyülüydü ve ben orada âşık olmuştum” dedi.

SAMİMİ POZLAR VERMİŞLERDİ

İki oyuncu, geçen ay İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Laurence Olivier Ödül Töreni’nde de samimi pozlar vermiş, aşk yaşadıklarına dair dedikodular yayılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.