Galatasaray’a Bruma için çılgın teklif

Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Portekizli yıldız Bruma’nın taliplileri artıyor. Premier Lig kulüplerinin yakından ilgilendiği futbolcu için Ada basınında bugün ciddi bir transfer haberi kaleme alındı.

Geçtiğimiz sezon La Liga takımlarından Real Sociedad’ta kiralık olarak forma giyen ve sezon başında Galatasaray’a geri dönen Bruma’nın transferiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere’de yayın yapan ünlü analiz sitesi ‘Squawka’ Tottenham ve Arsenal’in Galatasaray’ın genç futbolcusu Bruma’nın peşinde olduğunu açıkladı. Genç futbolcunun bu sezon ki performansının altının çizildiği haberde iki kulübün de yıldız oyuncu için 20 milyon Sterlin (75 milyon TL) ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Bruma ile Manchester United’ın da yakından ilgilendiği aktarılırken başarılı futbolcunun Süper Lig’deki ilk 6 hafta performansıyla kendisi adına önemli bir sezon yaşayacağına dikkat çekildi.

Yeni sözleşme hamlesi

Galatasaray yönetimi Bruma ile sezon başından bu yana yeni sözleşme konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Sarı kırmızılı kulüp Portekizli yıldız için ciddi teklifler olacağını düşünerek futbolcusunun 2018 yılında sona erecek sözleşmesini güçlendirmek istiyor.
Yöneticilerin devre arası transfer döneminde kendisine ciddi teklifler beklediği Bruma ile yeni sözleşme imzalaması beklenirken gelebilecek astronomik tekliflere ise ne yanıt verileceği merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.