Galatasaray Şampiyonlar Ligine havlu attı

Galatasaray, Vicente Calderon’da Atletico Madrid’e konuk oldu.Gruptan çıkma şansını sürdürebilmek için Madrid deplasmanında mutlak kazanması gereken Galatasaray, Atletico Madrid’e 2-0 yenildi.

İLK GOL ERKEN GELDİ

Maçtaki ilk gol erken geldi. Atletico Madrid’in Fransız golcüsü Griezmann, 13. dakikada takımını öne geçirdi ve mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda da etkili olan taraf İspanyol ekibi oldu. 65. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Griezmann, takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydederek skoru 2-0’a taşıdı. Mücadelenin geri kalan kısmında başka gol olmadı ve Galatasaray, Atletico Madrid deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından 4 puanda kalan temsilcimiz, Devler Ligi’ne veda ederken Atletico Madrid puanını 10’a yükseltti ve gruptan çıkmayı garantiledi.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

5. dakikada sağ kanattan Koke’nin kullandığı köşe vuruşunda, altıpas içinde yaşanan karambolde, kaleci Muslera topu zorlukla dışarı atabildi.

11. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Hakan Kadir Balta’nın güzel ara pasında Atletico Madrid ceza alanı sol tarafında topla buluşan Sneijder’in meşin yuvarlağa sert vuruşunda, top kale direğinin hemen yanından auta gitti.

13. dakikada Atletico Madrid öne geçti. Sağ taraftan Gabi’nin ceza alanına ortasında, Galatasaray defansının hatasında boşta kalan Griezmann, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0

20. dakikada Atletico Madrid’in sol kanattan geliştirdiği atakta, Koke’nin ceza alanının hemen dışından topa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.

37. dakikada Sabri’nin kaybettiği topla ceza alanına giren Filipe’nin meşin yuvarlağa vuruşunda, top kaleci Muslera’da kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Atletico Madrid’in 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

50. dakikada Atletico Madrid’in sağ kanattan geliştirdiği atakta, Gamez’in ortasında altıpas içinde Koke topa vurdu. Yan direğe çarparak oyun alanına dönen topu, kaleci Muslera uzaklaştırdı.

57. dakikada Atletico Madrid’in ceza alanı dışından kazandığı serbest vuruşta, topun başına geçen Gabi kaleyi düşündü. Bu futbolcunun topa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

65. dakikada Atletico Madrid farkı 2’ye çıkardı. Sol kanatta Hakan Kadir Balta’yı geçen Gabi’nin yerden ortasında, Griezmann bekletmeden topa ayağının içiyle vurdu ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0

72. dakikada Fernando Torres’in ara pasında topla buluşan Vietto, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Vietto’nun topa vuruşunda, Muslera mutlak bir golü önledi.

74. dakikada Galatasaray ceza alanının hemen dışından Fernando Torres’in topa sert vuruşunda, Uruguaylı kaleci meşin yuvarlağı kurtardı.

77. dakikada sağ kanattan gelişen Atletico Madrid atağında, sarı-kırmızılıların kale çizgisine kadar inen Filipe’nin ortasında, Gabi topa kötü vurdu. Muslera rahat bir şekilde pozisyonu önledi.

83. dakikada Atletico Madrid ceza alanının hemen dışından Sneijder’in kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Oblak’ın ellerinde kaldı.

90. dakikada Galatasaray ceza alanı içinde Oliver Torres’in şutunda, kaleci Muslera yatarak topu kurtardı.

Karşılaşma Atletico Madrid’in 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.