Galatasaray, Molde’den sağ bek Martin Linnes’i İstanbul’a getirdi

Galatasaray, Molde’nin sağ bek oyuncusu Martin Linnes’in transferi için görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi ve genç oyuncu Türkiye’ye geldi.

Galatasaray’ın açıklamasında, “Martin Linnes için oyuncunun kulübü Molde FK ile resmi görüşmelere başlanmış olup oyuncunun İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.

“G.SARAY TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ”

Norveçli oyuncu, Türkiye’ye geldikten sonra havaalanında ilk açıklamalarını yaptı ve, “Çok heyecanlıyım. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Önümüzdeki günlerde ne olacağını göreceğiz. İnsanlar bana Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söyledi, bunu duydum. Galatasaray ile ilgili olumlu bilgiler aldım” ifadelerini kullandı.

NE KADAR ÖDENECEK?

Galatasaray’ın, Linnes için Molde’ye bonservis bedeli olarak 2 milyon euro ödeyeceği kaydediliyor. 3,5 yıllık anlaşma sağlanan 24 yaşındaki futbolcuya da yıllık 1 milyon euro ücret verilecek.

STATÜ GEREĞİ AVRUPA MAÇLARINDA YOK

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye de 1 gol atan Martin Linnes, sağ kulvarı etkili kullanan, çok süratli ve isabetli orta yüzdesi yüksek olan bir oyuncu.

Linnes ligde 28 maçta 2 gol 5 asist, Avrupa kulvarında 11 maçta 1 gol 3 asistle oynadı. Norveçli oyuncu, Molde ile Avrupa’da mücadele verdiğinden dolayı, bu sezon Avrupa maçlarında görev yapamayacak.

Martin Linnes

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.