Furkan Özsan “Rüya Gibi”

Türkçe Rap Müziğin yeni isimlerinden Furkan Özsan, sözü ve müziği kendisine ait “Rüya Gibi” isimli yepyeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.
Kısa bir süre önce sözleri kendisine ve Arda Öz’e ait “Benimle Kal” şarkısı ile müzik dünyasına adım atan Furkan Özsan, düzenlemesini Onur Koç’un yaptığı yepyeni şarkısı “Rüya Gibi” ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şarkıya, çekimleri İstanbul’un çeşitli yerlerinde gerçekleştirilen siyah-beyaz konseptli bir klip çekilirken, video klibin yönetmenliğini Kubilay Kasap üstlendi.

YouTube video

FURKAN ÖZSAN HAKKINDA

İstanbul doğumlu olan Furkan Özsan’ın rap müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başladı. Yeteneğinin keşfedilmesiyle sosyal medyada fenomen haline gelen Özsan, evinde kendi amatör kayıtlarını yaptı. 2015 yılında Türkiye’nin ilk sosyal medyası Scorp aracılığıyla yaptığı şarkıları kısa videolar halinde yayımladı. Furkan Özsan, Scorp’ta yayımlanan videoları hayranlıkla izlendikten sonra büyük bir takipçi sayısına ulaştı. 2016 yılında ilk şarkısı “Benimle Kal”ı yayımlayan Özsan, “Rüya Gibi” isimli 2. şarkısı ile milyonlarca dinleyiciye ulaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.