Fotoğraflarda kendinizi istediğiniz gülüşle ifade edin

Gülüşünüz küçük bir tebessümün arkasında kalmasın…

Fotoğraf çekilmek, anı biriktirmek bunlar hayatımızın güzellikleri. Şimdi sosyal medyada her anımızı kolayca paylaşıyor ve birçok kişiye rahatça ulaşabiliyoruz. Mutluluğumuzu fotoğraf karesine aktarıp arkadaşlarımızla, ailemizle paylaşıyoruz. Peki anılarımızda gülüşümüzü ne kadar özgür bir şekilde sergileyebiliyoruz? Pek çok kişi gülüşünden ve dişlerinden memnun değil. Şekil bozukluğu, diş eksikliği, diş eti problemleri gibi nedenlerle kahkahalarımızı küçük bir tebessümün arkasına saklıyoruz. Gülüş estetiği ile tebessüm artık tarih oluyor. Yeni yöntemlerle rahatça gülebileceğinizi ve fotoğraflarda rahatça dişlerinizi gösterebileceğinizi belirten Diş Hekimi ve Ortodonti Uzmanı Burak Büyüktürk, konuyla ilgili bilgilerini paylaşıyor.

Gülüş tasarımı nedir?

Günümüzün en çok kullanılan tekniği gülüş tasarımı, diş hekimliğinde bilimsel prensipler ve sanatın birleşmesidir. Kişinin karakteri, yaşam tarzı ve isteklerine uygun bir şekilde sağlıklı gülüş planlanmaktadır. Gülüş tasarımı istenilen gülüşü belirlemek üzere diş, diş eti, dudak, yüz şekli gibi birçok faktörü değerlendirerek eksiklikleri belirlemeyi, işlemlere başlamadan önce elde edilmesi istenen sonucu görmeyi amaçlar. Bu uygulamada birkaç yöntem bulunmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.