Fi’nin yeni sezonu Çi, 7. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor

Çi, Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de izleyicisiyle buluşuyor.

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satar Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden Nükhet Bıçakçı ve ÖzlemYücel tarafından senaryolaştırılan Fi’nin yeni sezonu Çi, 7. Bölümüyle bu akşam, Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de izleyicisiyle buluşuyor.

Tehlike çanları Duru için çalıyor

Gösteri hazırlıkları sırasında yaşanan olaylarla bir kimlik bunalımı yaşamaya başlayan Duru, Deniz’le yeniden yakınlaşmıştı. Duru’yu izlemek için hazırlıkların yapıldığı salonun dört bir yanına gözetleme kameraları kuran Can Manay ise henüz bu yakınlaşmayı görememişti. Ancak olan biten her şeyi gören biri vardı: Bilge.

Sadık ve Özge ittifakı ne yapacak?

Can Manay’ın kendini korumak için Nadir’le iş birliği yapmasının ardından Sadık Murat Kolhan için büyük kararlar zamanı geliyor. İnce bir plan yapan Sadık, hayatının yüzleşmesi ve savaşına çıkıyor.

Eti, Can’ı durdurabilecek mi?

Can Manay’ın Duru’ya hissettiği büyük tutkunun ve bu tutkunun doğurabileceği tehlikelerin farkında olan Eti, Can’ı durdurmak için harekete geçecek. Eti ve Bilge’nin Duru ile Deniz arasında yaşananları Can’a söyleyip söylemeyeceği ise merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.