Fi’nin 7, 8 ve 9. bölüm fragmanları yayınlandı

Fi yeni bölümde Duru, Deniz’i bırakıp Amerika’ya gitmek için yola koyulurken Can ise yavaş yavaş dibe vuruyor.

İnternette yayınlanan ve her bölümü merakla beklenen dizi Fi’nin 7,8 ve 9. bölüm fragmanları yayınlandı. Fi yeni bölümde Duru, Deniz’i bırakıp Amerika’ya gitmek için yola koyuluyor. Deniz ise onunla birlikte gitmek istiyor fakat yaptığı sözleşme çok ağır maddeler içeriyor.

YouTube video

PROGRAMDA CAN ALICI SORU!

Öte yandan Özge, Can’ın peşini bırakmıyor ve onu alt etmek için hamlelerine devam ediyor. Her hafta ekrana gelen programda öğrencisi Bilge’nin sorduğu can alıcı soru ise Can’ı zor duruma sokuyor. Bakalım ünlü psikolog bu soruya ne cevap verecek?

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yayınlandığı ilk günden itibaren internete damga vuran dizi 3’er bölüm şeklinde siteye ekleniyor. Her seri belirli aralıklarla fakat net tarihler verilmeden yayınlanıyor. Fi’nin 7, 8 ve 9. bölümlerş 19 Mayıs’ta yayınlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.