Filiz Akın, Levent Kırca ve terör hakkında açıklama yaptı

Türk Sineması’nın usta oyuncusu Filiz Akın, son günlerde yaşanan terör olayları ve bu sabah kaybettiğimiz yakın arkadaşı Levent Kırca ile ilgili üzüntülerini dile getirdi.

‘’Evrile evrile geldiğimiz yer buysa lanet olsun. Çok üzgünüz, yastayız ama inadına inadına BARIŞ demeye devam etmeliyiz’’ diyerek Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımız için çok üzgün olduğunu söyledi.

Akın; Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Levent Kırca’nın hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak da duygularını şöyle açıkladı: “O, Türkiye’nin Charlie Chaplin’iydi. Ölümü bile hiç kimsenin yapamayacağı bir şekilde, o benzersiz esprileriyle, mizahıyla karşılayan, o büyük usta, o çocuk yürekli duygusal dostumuzu kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sevenlerinin başı sağ olsun.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.