Filiz Akın için dev sergi

4.500 ADET FOTOĞRAFLA FİLİZ AKIN İÇİN DEV SERGİ

Kale Outlet Center’ın daha önce Türkan Şoray, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik için yaptığı ’’Geçmişten Geleceğe Başarı hikayesi Fotoğraf Sergisi’’ bu kez Yeşilçam’ın Zarafet Kraliçesi Filiz Akın için yapılıyor.

Kale Outlet Center’ın fotoğraf sergisi hazırlık süresi için 30 kişilik ekip,3 ay , boyunca sanatçıların fotoğraflarını arayarak, özel tarama ve baskılarının yapılması için çaba gösterdi. Filiz Akın başarı hikayesi fotoğraf sergisinde hayranları 10 günde 1.265 adet Filiz Akın’ın bile hatırlayamayacağı fotoğraflarını sergi için bağışlayarak bu zamana kadar yapılan 4.500 adet fotoğraf ile en büyük Geçmişten geleceğe başarı hikayesi fotoğraf sergisi olacak .

Sergide Akın’ın hayranlarından gelen 1.265 fotoğrafla birlikte toplam 4.500 adet fotoğraf yer alacak. Bugüne kadar 120 filmde başrol oynayan Türk Sineması’nın zarafet kraliçesi Akın’ın filmden kareleri de sergide olacak.

26.000 m2’lik alanın, tüm koridorları, mağaza vitrinlerinin, Akın’ın fotoğrafları ile renkleneceği serginin açılışı; Mart ayında Güngören Kale Outlet Center’da Filiz Akın’ın katımıyla gerçekleşecek. Setlerden galalara, gazete

küpürlerinden film afişlerine en özel karelerinin tüm AVM’yi süsleyeceği sergi; açılışından sonra 1 ay boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.