Filiz Akın: Hayatın provası yok

“Liv Hospital ile Yıldızlı Sohbetler” konferans serisi devam ediyor. Türk sinemasının unutulmaz yıldızı Filiz Akın ve Liv Hospital Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oktar Asoğlu’nun “Sağlıklı Yaşamın Anahtarı Elinizde” konu başlıklı konferansında kanserden korunma ve sağlıklı yaşamın püf noktaları ele alındı. Liv Hospital ve Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu, Ataköy Soroptimist Kulübü, UKDD, Mavi Lions Kulübü, Parıltı Derneği ve Şişli Yüksek Meslek Okulu işbirliği ile gerçekleşen söyleşinin amacı kanserden korunmada farkındalık yaratmayı sağlamak.

Filiz Akın; “Hayatın Provası Yok”

“Liv Hospital ile Yıldızlı Sohbetler” konferansında sağlıklı yaşamın ve kişisel olarak uyguladığı yöntemlere dikkat çeken Filiz Akın, ayrıca sevenleriyle paylaşmak üzere bir kitap hazırlığı içinde olduğu belirtti. Filiz Akın “Herkesin bilmesi gereken bir şey var: Hayatın provası yok. Çünkü sadece bir kere yaşanıyor. Pes etmek yok. Önemli olan ailemizle, sevdiklerimizle birlikte en iyi şekilde yaşayabilmek. Hayatta öğrendiklerimi dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Belki birine faydası olur. Kitabımın ismimi de ‘Hayatın Provası Yok’ olacak” diye konuştu.

Mucize sizin elinizde

Konferansta kanserden korunma ve sağlıklı yaşam için dikkat edilmesi gerekenlere değinen Liv Hospital Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oktar Asoğlu “Kanserden korunmada önemli olan yaşam sevincini hep pozitif tutmak, stresten uzak durmak, Akdeniz tipi iyi ve dengeli beslenmek, sevdiklerimizle kaliteli ve güzel vakit geçirebilmek. Bunu başarabildiğinizde mucizeler yaratabilirsiniz” dedi.

9 yaşındaki Can’dan görme engellilere bağış

Konferans sonunda 9 yaşındaki Can Taşkın adlı öğrenci kendi çabalarıyla yapıp sattığı rozetlerden elde edilen geliri, görme engelli çocuklar için çalışmalar yapan Parıltı Derneği’ne bağışlandı. Sanat, cemiyet ve iş dünyasında katılımcıların da dinleyici olarak yer aldığı konferansta, ünlü simalar da bu projeye bağış yaparak katkıda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.