Fi’de Can’la Duru arasında neler olacak?

Fi’nin 4-5-6 bölüm fragmanı yayınlandı. Fi ilk 3 bölümü seyreden izleyiciler yeni bölümleri merakla bekliyorlar.

İnternet dizisi olarak seyircinin karşısına geçen Fi dizisinin 4-5-6 bölüm fragmanı yayınlandı. İlk 3 bölümü büyük bir izleyici kitlesine ulaşmış yeni bölümler merakla bekleniyordu. Fi’nin 4-5-6 bölümleri 21 Nisan’da izleyicisi ile buluşacak. Son bölümde Can’ın Duru’yu dudağından öpmesiyle birlikte neler olacağını merak ediliyor.

YouTube video

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan dizinin, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.