Fi, Türk dizi sektörünün dijital çağının öncü yapımı olarak tarihe geçti

Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de yayınlanan, yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı; başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Osman Sonant, Büşra Develi ve Tülay Günal’ın paylaştığı Fi, hem ilk sezonu hem Çi sezonuyla büyük ilgi görüyor.

Azra Kohen’in çok-satar Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlanan Fi, iki sezonuyla toplam yüz milyon izlemeye ulaştı. Yayınlanan 15 bölümüyle, 17 milyon farklı kişi tarafından izlenen Fi, Türkiye’de internet kullanıcılarının büyük bölümüne ulaşmayı başardı.

Yalnızca puhutv’de yayınlanan ve dijital mecraya özel olarak hazırlanan Fi; oyuncu kadrosu, çarpıcı hikayesi ve yüksek prodüksiyonuyla Türk dizi sektörünün dijital çağının öncü yapımı olarak tarihe geçti.

Artık ayda üç bölüm

Sezona haftalık bölümlerle başlayan Fi, Çi sezonunda yoluna ilk sezonda olduğu gibi her ay üç bölüm yayınlanarak devam edecek. 8 Aralık’ta 4. bölümü izleyicisiyle buluşacak olan Fi’nin Çi sezonu 15 ve 22 Aralık’ta da 5. ve 6. bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.