Fi dizisinin 4. bölümünde Cem Yılmaz sürprizi! Yeni bölüm ne zaman?

Fi dizisinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken sürpriz gelişme merak uyandırdı. Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı Ozan Güven’in başrolde yer aldığı Fi’ye konuk oyuncu olarak katılacağı öğrenildi. Ünlü, komedyen dizinin 4. bölümünde izleyici karşısına çıkacak.Peki, Fi dizisinin 4. bölümü ne zaman?

Çok satan kitaplar listesinden uzun süre inmeyen Fi Çi Pi’nin ilk uyarlaması Fi dizisi, 31 Mart Cuma günü ilk 3. bölümüyle görücüye çıktı. Online platform üzerinden yayınlanan yeni dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla olduğu kadar cesur sevişme sahneleriyle de dikkatleri üzerine çekti. Özellikle konuk oyuncu Özge Özpirinç ve başrollerden birini canlandıran Ozan Güven’in sevişme sahnesi uzun süre gündemdeki yerini korudu. İlk 3. bölümü yayınlanan diziye Burak Sergen, Özge Özpirinçci, Nesrin Cevadzade gibi güçlü isimler konuk oldu. Fi’nin 4. bölümünde ise ekran başındakileri büyük bir sürpriz bekliyor. Peki, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Cem Yılmaz, çok yakın arkadaşı aynı zamanda filmlerinin vazgeçilmez oyuncu Ozan Güven’in tutkulu, başarılı, kendini aşka adayan Psikiyatrist Can Manay’ı canlandırdığı diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Ünlü komedyen, Fi dizisinin 4’üncü bölümünde izleyici karşısına çıkacak. Cem Yılmaz’ın rolü hakkındaki detayların belli olacağı Fi’nin yeni bölümü 14 Nisan Cuma günü yayınlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.