FETHİYE HUZUREVİNDE YAŞLILAR HAFTASINA ÖZEL EĞLENCE

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi SHÇEK Huzurevinde yaşlılara moral dolu eğlence düzenlendi.

Fethiye Huzurevi Müdürü Adem Güngör ve Fethiye Huzurevi Müdür Yardımcısı Aysel Şahin’in organize ettiği yaşlılar haftası moral gecesine Fetav Müdürü Dilek Dinçer,Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok,Gazeteci Yazar ve şair Ünal Şöhret Dirlik,Fethiye Engelsiz Yaşam ve Aile Danışma merkezinde kalanlar ve çok sayıda misafirin izlediği moral eğlencesine katılım yoğun oldu.

Yaşlılar haftası münasebetiyle düzenlenen eğlence de yaşlılar birbirinden hareketli şarkılar eşliğinde hem coştular hem de coşturdular. Fethiye Huzurevinde kalan lisanslı bocce oyuncusu Erdoğan Sarıöz’ün Fethiye Huzurevi personeli Aslı Narcı ve Fethiye Huzurevi Hemşirelerinden Hafize Aykan’ın birbirinden kıvrak dansları eşliğinde felekten bir müzik ziyafeti yaşadılar.Fethiye Huzurevinde çalışan Aslı Narcı’nın danslarıyla coşan huzurevi sakinleri Aslı Narcı’ya muhteşem dansı sonrasında para da taktılar.

blank

Fetav Müdürü Dilek Dinçer yaşlılar haftası münasebetiyle yaşlılarımızı hem ziyaret ettik hem de onlara vakit geçirmeleri adına hediyeler aldık dedi.Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürü Adem Güngör kendilerini yalnız bırakmayan Fetav Müdürü Dilek Dinçer ve Fethiye Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürü Halime Ok’a kurumunu anlamlı şekilde ziyaret etmeleri adına teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.