Ferhat Göçer ve Emel Sayın izdihamı

Yerlerin günler öncesinden tükendiği, Ferhat Göçer’in Emel Sayın ile birlikte sahne aldığı Günay sahnesinde izdiham yaşandı. İkinci kez aynı sahnede buluşan ikili sahnede adeta devleşti.

Bir klasik olma yolunda hızla ilerleyen Göçer ve Sayın “Doymadım Sana” “Son Mektup” “Samanyolu” gibi şarkıları söylediler. Şarkı aralarında seyirciler ile de diyalog kuran ikili adeta mini bir stand up şova da imza attı. İzleyicilerin yeni yılını da kutlarlarken, 2016 yılı için de en güzel dileklerini paylaştılar.

Seyircilerin ayakta alkışladığı Göçer ve Sayın, sanat güneşimiz Zeki Müren’i de andılar. Birlikte söyledikleri şarkıların ardından salon da ayakta alkışlanarak, gelen misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.