Ferhat Göçer, trafik terörüne dikkat çekti

Ferhat Göçer, gösterilen yoğun ilgi üzerine Kuzey Kıbrıs’ta Merit Lefkoşa Hotel’de iki gün üst üste sahne aldı. Bayramın ikinci ve üçüncü günü sahne alan ünlü şarkıcı, konuklarının bayramını kutlarken, tatil dönüşü yaşanabilecek trafik kazalarına karşı da konuklarını uyardı.

Sevilen parçalarının pek çoğunu konuklarıyla birlikte seslendiren Ferhat Göçer, Lefkoşa’da konuklarına tam anlamıyla müzik dolu bir bayram yaşattı. Konuklarının ilgisinden bir hayli memnun olduğu gözlenen Ferhat Göçer, sahne performansıyla da büyük alkış aldı.

Ülke olarak çok güç bir dönemden geçtiğimizi belirten Fernat Göçer, “Başımıza gelen acı olaylar vesilesiyle buruk bir bayramı geride bıraktık. Şehitlerimiz, havaalanı saldırısı, son olarak yaşanan helikopter kazasındaki kayıplarımız yüreğimizi acıtıyor. Buna rağmen güçlü olabilmek, ayakta kalabilmek, dirlik birlik ve beraberlik adına burada güzel mesajlar vermek adına hep birlikteyiz. İnşallah bundan sonraki süreçte daha farklı, daha huzurlu barış içinde kimsenin ağlamadığı üzülmediği, sevdiğini kaybetmediği bir hayat diliyorum” dedi.

Trafik terörüne dikkat çekti

Bayram tatilinin bitmesine sayılı günler kala bir uyarıda da bulunan Ferhat Göçer, “Tatil dönüşünde yaşanabilecek olası kazalara karşı dikkatli olun. En az terör olayları kadar trafik kazalarıda ülkemiz için ciddi bir sorun. Dikkatsiz ve yoğun trafik insanların sevdiklerinden kopmasına sebep oluyor. Herkesin dönüş yolunda dikkatli olmasını diliyorum” dedi.

Çocuklarıyla tatil yapacak

Özel günlerin sanatçılar için çalışma günü olduğunu belirten Ferhat Göçer, “Yoğun çalışma temposu içinde tatillerimizi de dahil ediyoruz. Konserler öncesinde ya da sonrasında kendimize vakit ayırmaya çalışıyoruz. Çocuklarımla vakit geçirebilmek içinde bazı iş seyahatlerimi onlara göre programlıyorum. Yaz tatilinde oğlum ve kızımla yaklaşık bir buçuk ay Bodrum’daki evimizde hep birlikte vakit geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yeni albüm müjdesi

Sonbaharda yeni albümünün müjdesi de veren Ferhat Göçer, “Son dönemlerin en özel isimlerinden biri olan, pop müziğin yeni prensi sevgili dostum Buray’dan iki şarkı aldım. Zeki Güner bu albümünde olmazsa olmazı ve bana ait şarkılar olacak tabi ki. Ozan Doğulu ve Febyo Taşel bu albümün müzikal sorumluluğunu üzerine aldı. Heyecanla hazırlıklar devam ediyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.