Ferhat Göçer muhteşem bir konser ile gönülleri bir kez daha fethetmeye geliyor

FERHAT GÖÇER 4 ARALIK CUMA AKŞAMI BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE

Türkiye’nin sevilen sesi ve yorumcusu Ferhat Göçer, muhteşem bir konser ile gönülleri bir kez daha fethetmeye geliyor. 4 Aralık Cuma gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak ünlü sanatçı büyük bir titizlikle hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni albümü “Düştüm Ben Yollara” ile fırtına gibi esen, her konserinde ayrı bir başarı öyküsü yazan ve seyircileri ile adeta bütünleşen Göçer için Bostancı Gösteri Merkezi ayrı bir önem taşıyor. Her sene mutlaka Bostancı’da bir konser vermenin kendisi için bir gelenek haline geldiğini belirten sanatçı, 4 Aralık gecesi ile birlikte arka arkaya 11. kez Bostancı’da sahne almış olacak.

Aynı zamanda 9. albümü “Düştüm Ben Yollara” nın lansman konseri olacak gecede soğukların iyice hissedilmeye başladığı İstanbul gecelerinde, Göçer, yeni şarkılarının yanı sıra eski ve unutulmayan şarkıları ile izleyicilerinin içini ısıtmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.