Ferhat Göçer, gözyaşlarını tutamadı

Ferhat Göçer, 30 Ağustos coşkusuna önce Çınarcık’ta başladı. 29 Ağustos’ta on binlerce kişinin eşlik ettiği Çınarcık’taki kutlamalar, 30 Ağustos’ta İzmir Çeşmelilerin gelenekselleşen Ferhat Göçer konseriyle devam etti. On binlerin tek yürek olduğu kutlamalarda yaşanan coşku, heyecan ve sevinçten etkilenen Göçer gözyaşlarını tutamadı.

İzmirliler ile 6.kez 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Ferhat Göçer, büyük coşkuyu marşlar eşliğinde on binlerce seveniyle birlikte yaşadı.
Meydanda gerçekleşen konserde binlerce kişi Ferhat Göçer’e tüm şarkılarında eşlik etti. Ellerinde bayraklarla kendisine eşlik eden tatilcilere ve Çeşmelilere unutulmaz anlar yaşatan sanatçı “Gelenekselleşen 30 Ağustos konserlerimizin 7. sinde buluşmak üzere” diyerek İzmirli izleyicilerine veda etti.

Göçer, önce Çınarcık’ta sonrada İzmir Çeşme’de kendi repertuarının yanı sıra türkü, sanat müziği ve marşlar söyleyerek iki konserde de 3 saat boyunca sahnede kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.