Ferhat Göçer geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında yaşadıklarını ilk kez anlattı

Şarkıcı Ferhat Göçer geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında yaşadıklarını ilk kez anlattı. Ünlü şarkıcı kazayı yara almadan atlatmıştı.

Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Ferhat Göçer, İstanbul’dan Ankara’ya yaklaşık 160 km hızla gittiklerini ve sol arka tekerleklerinin patladıklarını açıkladı.

Bir sene içerisinde 2 sefer trafik kazası geçirdiğini söyleyen Ferhat Göçer “çok hızlı gidiyorduk 160 kilometre hızla sağ tarafa savrulduk, Allah’tan sol tarafa savrulmadık, eğer sola savrulsak otobüsün altına girecektik” dedi.Kaza sonrası psikolojik olarak ağırlaştığını belirten Göçer, kazadan sonra hiç bir şey anlamadığını ve bir gün sonra yataktan zor kalktığını söyledi.

“Yolculuğa çıkacak insanlardan rica ediyorum”

Ferhat Göçer, bayram tatili nedeniyle uzun yola çıkacak insanlara bir ricada bulunarak şu sözleri kaydetti;“Biz yüksek hızlı giderken sol arka tekerimiz patladı, sakın araçlarınızın teker kontrolünü yapmadan ve genel bakım yaptırmadan asla yola çıkmayın. Yolda çok dikkatli olmanızı rica ediyorum, sevdiklerinizi taşıyorsunuz veya onlarla buluşmaya gidiyorsunuz bu sevinç olayı üzüntüye ulaşmasın rica ediyorum dikkatli olun” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.