Ferhat Göçer, Bostancı konseri için hazırlıklarını sürdürüyor

13 senedir aralıksız her sene Bostancı’da sahne alan Göçer bu sene 13. senesinin olmasının genel kanının aksine kendisine uğur getireceğine inandığını belirtti. Sanatçı, 29 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirileceği konseri için adeta kampa girdiğini ve sevenlerine büyük sürprizler hazırladığını söyledi.

“Amatör Müzisyenlerin Çalışmalarında Çok Büyük Heyecanlar Var”

Geçtiğimiz haftalarda, uzun süredir listelerin zirvesinde yer alan “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” şarkısı için “Sen söyle biz milyonlara ulaştıralım” çağrısında bulunan Göçer’e amatör müzisyenlerden yüzlerce video geldi. Sanatçı, bu videolardan hazırladığı klip çalışmasını da ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla paylaşacak.

Amatör müzisyenlerin çalışmalarına her zaman çok önem verdiğini belirten Göçer, “Müzik aşkıyla yanıp tutuşan insanlara, bir nebze de olsa katkı sağlayabilirsem çok mutlu oluyorum, onların heyecanı ve tutkusu görülmeye değer.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.