Ferhat Göçer bir hayranı ile düet yapacak

Ferhat Göçer, son hit şarkısı “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” için hayranlarından gelen videolardan oluşturduğu klibi yayınladı. 13 farklı sesin buluştuğu, ilk gösteriminin Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapıldığı klip için 156 videodan eleme yapıldı.

Sanatçı ilk duyurusunu “Dostlar, şarkımız ‘Aşkın Mevsimi Olmaz ki’ sizlerin gönderdiği videolarla hazırladığımız yeni klibiyle yayında. İzleyip favorilerinizi yazarsanız sevinirim. Klipteki en gözde yorumcunuz kim olacak merak ediyorum.” sözleriyle sosyal medya hesabından yaptı. Göçer’in favori yorumcuyu merak etmesinin nedeni ise çok özel bir çalışmanın habercisi oldu: sanatçı, klibi izleyenler tarafından belirlenecek bir isimle düet yapacak.

Klipte yer alan 13 yorumcudan, seyircilerin en çok beğendiği isim “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” nin yeni klibinde Göçer ile birlikte şarkıyı yeniden yorumlayacak. İzleyenlerin yapması gereken Ferhat Göçer’in sosyal medya hesaplarına veya youtube linkinin yorum kısmına favori yorumcusunu belirtmek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.