Ferhat Göçer Amerika’da fırtına gibi esti

New York, Dallas Ve Los Angeles’ta ki Cumhuriyet Baloları’nda binlerce kişi ile buluşan Göçer, adeta Amerika’yı fethetti. Ünlü sanatçı verdiği konserler ile Amerika’ya Cumhuriyet Bayramı’nı erken getirdi.

Göçer’in Amerika turnesinde, kayıtlara geçmiş en güçlü kasırga olan Patricia Kasırgasının yaşanması bile Cumhuriyet Balolarındaki muhteşem coşkuya engel olmadı. Binlerce kişi, Patricia Kasırgasının yarattığı her türlü riski göze alarak, kilometrelerce uzaklıktan, baloların yapıldığı şehirlere akın etti. Büyük bir kalabalık ile gerçekleştirilirken ve yoğun ilginin gösterildiği balolara katılan tüm misafirler, ellerinde Türk bayraklarıyla, hep bir ağızdan, tüm şarkıları ve marşları Göçer ile birlikte söylediler.

Türk ve Azerbaycan Konsolosları ile Amerikalı Belediye Başkanlarının da katıldığı Cumhuriyet konserlerinde Ferhat Göçer “İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte, ülkemizden kilometrelerce uzakta, Cumhuriyet Bayramını hep birlikte kutluyor olmamızın, şarkıların ve marşların hep birlikte tek yürek söylenmesinin, büyük bir anlamı var” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.