Fenomen dizi İçerde’den #kardeşim ve #içerde sürprizi

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin heyecanın doruk noktasına ulaşacağı yeni bölümünün sonunda izleyicilerin, bir hafta boyunca Twitter ve Instagram’dan #kardeşim ve #içerde etiketiyle paylaştıkları, kardeşleriyle çekilmiş fotoğraflara yer verilecek. Sarp ve Mert’in ise birbirlerine #kardeşim diyerek ne zaman sarılacakları büyük bir merakla beklenecek.

Ekran başındakileri, #kardeşim ve #içerde etiketleriyle kardeşleri ile birlikte çekilmiş fotoğrafları paylaşmaya davet eden ‘İçerde’, bu kareleri yeni bölümün sonunda ekrana getirecek. Sosyal medyada yoğun ilginin olduğu bu çağrıya kulak vererek içerde olmak için hâlâ şansınız var! Twitter ve Instagram üzerinden #kardeşim ve #içerde etiketleriyle kardeşinizle çekilmiş en güzel fotoğrafınızı paylaşın ve fenomen dizinin bir parçasına dönüşün.

SARP VE MERT, MELEK’İN KAYBIYLA YIKILACAK!

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümünde, #kardeşim demeye hiç bu kadar yaklaşmamış olan Sarp ve Mert, Melek’in kaybıyla hayatlarının en büyük yıkımını yaşayacak. Sadece birbirlerini değil, onlar için en değerli kadını da kaybetmiş olan Sarp ve Mert’in bu kayıp karşısında ne yapacakları merakla beklenirken, Mert’in Celal’in adamı olduğunun ifşa olmasıyla tansiyon giderek yükselecek.

‘İçerde’nin yeni bölümü 24 Nisan Pazartesi saat 20:00’de Show TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.