Fenerbahçe’den Trabzonspor açıklaması

Olaylı maç sonrası Fenerbahçespor’un resmi sitesinden açıklama geldi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçı, çıkan olaylar sebebiyle 89. dakikada tatil edildi. Karşılaşmada Fenerbahçe’nin 4-0’lık üstünlüğü bulunuyordu.

Dakikalar 86’yı gösterdiğinde tribünden sahaya atlayan taraftarlar maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan’a saldırdı ve darp etti. Bu andan itibaren polislerin ve özel güvenliklerin araya girmesiyle oyuncular ve hakemler soyunma odalarına gitti. Maçın hakemi Bülent Yıldırım, karşılaşmayı tatil etti. Maçın 4-0’lık sonucunun lehimize tescil edilmesi bekleniyor.

Ayrıca Avni Aker Stadı’nda asılı olan ve üzerinde ay yıldızımızın bulunduğu bayrağımızın Trabzonsporlu taraftarlar tarafından bayrak direğinden indirilmesi ve sonrasında parçalanmak istenmesi kamuoyunda infial yarattı ve büyük bir acizlik göstergesi olarak değerlendirildi.

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. Hafta müsabakası, maçın 89. dakikasında müsabakanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.