Fenerbahçe TV Moussa Sow ile maçın ardından ‘ters röportaj’ yaptı

UEFA Avrupa Ligi’nde Feyenoord’u 1-0 mağlup ederek 13 puanla adını bir üst tura yazdıran Fenerbahçe’de maç sonrası Sow çılgınlığı yaşandı. Fenerbahçe TV Sow ile maçın ardından ‘ters röportaj’ yaptı.

Bu sezon attığı röveşata golleriyle dikkat çeken Sow Feyenoord zaferini getiren golü de bu şekilde atınca sarı lacivertli kulüpten ilginç bir hareket daha geldi. Daha önce Fenerium mağazalarında Sow’un ters formasını çıkaran Fenerbahçe, Feyenoord maçının ardından Sow ile ‘ters röportaj’ yaptı.

Hollanda’da maçın ardından Sow ile röportaj yapan Fenerbahçe TV bir ilki gerçekleştirerek Senegalli golcünün röveşata golüne atıfta bulunarak ters yayın yaptı.

Canlı yayında kamerayı ters çevirerek Sow’un açıklamalarını bu şekilde yayınlayan Fenerbahçe TV’nin ilginç yayını sonrası sosyal medyada da ses getirdi.

blank

Moussa Sow, 1-0 kazandıkları Feyenoord maçı sonrası röveşata golünü değerlendirirken, “Röveşata gol atmak zor. Ancak normal goller de zor. Buradan mağlubiyet almadan ayrılmak bizim için önemliydi. En önemlisi turdu. Grubun lideriyiz. Bu akşam yanımıza kalan kar budur” dedi.

Sow, “Bu seriyi yakalamadan önce takımımızda konsantrasyon eksikliği vardı. Bocamız da sürekli bunu tekrarladı. Artık her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Beşiktaş maçında da yenilmedik ve yenilmezlik serimiz sürüyor. Feyenoord’a da yenilmedik. Şimdi önümüzde Antalya maçı var ve ona iyi hazırlanacağız. İyi oynayan bir ekiple oynayacağız ve oradan da isteiğimiz 3 puanla dönmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.