Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat: Bundan çok daha iyisini yapabiliriz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adamın yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Takımın oynadığı oyundan memnun olduğunu söyleyen Advocaat; “Bundan çok daha iyisini yapabiliriz. Ama 3-0’lık skordan memnunum. lk yarı ve 2. yarı arasında takımımda kalite anlamında çok fark gördüm. İlk yarıda orta sahada oyunun hakimi olamadık. 2. yarıda daha agresif ve daha iyi görüntü sergiledik. Rakibi sahada göremedik.

Değişikliklerden sonra da 3-0’ı bulduk. Salih 2. yarıda daha iyiydi. Çok çalıştı. Defansif anlamda da, verdiği paslarla da iyiydi. İlk yarıda ondan memnun değildim. Salih çok çalışmalı. Onunla bireysel olarak da konuştum ve bunu söyledim

Robin de, birçok oyuncumuz da fizik olarak kendilerini yukarıya taşımaya ihtiyaç duyuyor. Dinç bir takıma ihtiyacımız var” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.