Fenerbahçe, Jose Sosa’yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor

Fenerbahçe, sezon başında Beşiktaş’tan ayrılarak Milan’a transfer olan ancak aradığı ortamı bulamayan Jose Sosa’yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

F.Bahçe, şartlarına uygun olması koşuluyla devre arasında kesin olarak bir 10 numara transferi yapacak. Favori isim ise Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılıp Milan’a giden Jose Sosa. 7 haftası geride kalan Serie A’da sadece 3 maçta forma giyen, gol ve asist üretemeyen Sosa, Milan’da aradığını bulamadı.

Fenerbahçe, Beşiktaş’a dönmesi de söz konusu olan yıldız futbolcuyu daha erken davranıp kiralık olarak renklerine katmak istiyor. Sarı-lacivertli kulübe yakın kaynaklar, “Fenerbahçe, Sosa konusunda ciddi bir çalışma içinde. Oyuncu isterse, transferin gerçekleşme ihtimali yüksek” bilgisini veriyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.