Fatih Terim’den Eskişehir’e teşekkür

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3-1’lik Moldova galibiyetini değerlendirdi; Eskişehir’e teşekkür etti, genç oyunculardan kurulu Milli Takım övdü.

Moldova maçından dolayı Eskişehir’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Fatih Terim, “Atmosfer muhteşemdi. Önce Eskişehir halkına ve seyircisine güzel ağırladıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Tam bir futbol arenasıydı” dedi.

“Maçta, görmediğimiz oyuncuları veyahut çok fazla şans vermediğimiz oyunculara şans vereceğimizi söylemiştik” diyen Terim, “Bugünkü yaş ortalamamız 23,9. Belki de dünyanın en genç milli takımlarından birini sahaya sürdük. 1 saat çok güzel oynadılar. Goller attılar. Oyunu çok güzel oynadılar. İstedikleri zaman baskı, istedikleri zaman pas yaptılar. Görmemiz gereken şeyleri gördük. Galibieyet her zaman önemlidir. Hazırlık maçı da olsa, galibiyeti alışkanlık haline getiren bir milli takım olmaya devam edeceğiz. Yine inşallah 20 maçlık bir seri olur. Sakatlık olmaması bizim için önemli. İlk defa milli olan oyuncularımız vardı. Moldova ile oynamak çok kolay değildir. Oynatmayan, fizik gücüne dayalı bir takım. İnşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.