Fatih Terim, Ozan Tufan ve Arda Turan açık ara önde

Bu sene Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası hızlı başladı. 24 takımın kupa için mücadele ettiği turnuvada maçlar 10 farklı stadyumda oynanacak. 51 karşılaşmanın sonunda Avrupa’nın en büyüğünün belirleneceği şampiyonanın başlamasıyla beraber olaylar da başladı. Olası terör tehdidi altında gerçekleşen EURO 2016’da taraftarlar ve güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.

MEDYANIN GÖZÜNDEN EURO 2016

Stade de France’de muhteşem görsel şölenlerle başlayan EURO 2016’ya medya da yoğun ilgi gösterdi. Derlediği raporlarla medyayı mercek altına alan Ajans Press turnuvanın medyaya yansımalarını inceledi. EURO 2016’nın başladığı Cuma gününden bu yana medyada yer alan haberleri inceleyen Ajans Press, ‘’EURO 2016’’ konulu 1650 haber belirledi. ‘’Biz bitti demeden bitmez’’ şiarıyla yola çıkan A Milli takımımız ise ilk maçında Hırvatistan’a tek golle mağlup oldu. Kadro yapısı ve yaptığı değişiklerle eleştiri oklarının hedefi olan Fatih Terim, maçın ardından en çok konuşulan isim oldu; İmparator hakkında 160 haber yapıldı. Ozan Tufan 122 haberle adından söz ettirirken kaptan Arda Turan 105 haberle konuşuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.