Fatih Terim müjdeyi böyle verdi

Fatih Terim, 3 dakika geç biten maçta Kazaklar, Letonya’yı yenince soyunma odasında “Resmi siteye de düştü finallerdeyiz. Görsün herkes” diyerek cep telefonundan UEFA’nın resmi sitesini gösterdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım’ın Euro 2016 gideceğine inanmayanlara son tokadı soyunma odasında cep telefonu ile attı. Letonya-Kazakistan karşılaşması, bizim maçtan 3 dakika sonra bitti. Kazaklar’ın kazandığı haberi gelince milli futbolcular, tarihi bir sevinç yaşadı. Fatih Hoca, sahadaki sevinç sırasında oyuncularının yanında değildi. Soyunma odasına girdi. Elinde cep telefonu vardı. Terim, internetten bağlandığı UEFA’nın resmi sitesini öğrencilerine gösterip, “Arkadaşlar buyurun. UEFA’nın sitesine de düştük, inanıp inanmamak diye bir şey yok ortada. Finallerdeyiz herkes görsün” dedi. İmparator, Türkiye’nin Euro 2016’ya en iyi üçüncü olarak gitme başarısını cep telefonundan belgelemiş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.