Fatih Artar ‘İçten İçe’

Çalışma fikren doğduğu zaman, uzun yıllardır örnek aldığı ve hayranı olduğu DENİZ SEKİ ile düet yapma isteği ile İÇTEN İÇE adlı şarkıyı besteleyen genç sanatçı ‘’ Ne yazık ki, stüdyo çalışmasının başlamasından bir süre önce DENİZ SEKİ bir süreliğine aramızdan ayrıldığı için, ona bu teklif ile gidemedim.Ama uzun yıllardan beri hem ruhen, hem kalben, derinden ilham aldığım DENİZ SEKİ ile düet için bir sonraki çalışmamda mutlaka kapısını çalacağım…O zamana kadar tüm dualarım, şarkılarım ve sevgimle onun yanındayım.’’ Dedi.

Söz,Yazarı,Besteci ve Yorumcu FATİH ARTAR, ilk çıkış çalışması İÇTEN İÇE ile müzikseverlere merhaba diyecek.
Okul yıllarında amatör olarak başlayan müzik çalışmalarına daha sonra Şan ve Piyano dersleri ile devam eden ve ilk profesyonel çalışmasına 2011’de başlayan genç müzisyen, yaklaşık 6 aylık bir çalışma sonunda tamamladı.

Sözleri ve Müziği kendisine, Düzenlemeleri Sertaç Ekiz’e ait İÇTEN İÇE adlı çalışmada iki adet şarkı bulunmakta.İÇTEN İÇE dışında YALNIZLIK SOKAKLARINI BEN İYİ BİLİRİM yine sanatçının duygusal, sade ve bir o kadar da naif sözlerle dolu bir anlatımla dile getirdiği şarkılarından.

Sekiz Müzik Yapım etiketi ile Kasım ayında ilk önce iTunes olmak üzere tüm dijital platformlarda yerini alacak çalışmada, genç müzisyene ülkemizin en iyi müzisyenleri eşlik etti.

Fotoğraf çalışmasında kendisini Işın Karaca, Erol Evgin, Yeşim Salkım, Alişan, Gökhan Keser gibi isimlerle de çalışan Fotoğraf Sanatçısı Eren Yiğit’e teslim eden sanatçının, kapak çalışmasında da ünlü grafik tasarımcısı Galip Aksular bulunmakta.
Video Klip çalışması için hazırlıklara Eren Yiğit yönetmenliğinde start veren sanatçı, çok farklı bir konsept ile yakında müzik televizyonlarında ve sosyal medyada boy gösterecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.