”Fatih Altaylı ile Teke Tek Özel” Türkiye’de Suriyeli çocukların eğitimi konusunu masaya yatırıyor

Fatih Altaylı’nın sorulamayanları sorduğu ekran klasiği Teke Tek Özel, gerçeği aramaya, gündemi belirlemeye ve tartışmaya devam ediyor.

Fatih Altaylı, Teke Tek Özel’de bu akşam Türkiye’de yaşayan Suriyeli çocukların eğitimi, entegrasyonu ve geleceği masaya yatırılıyor. 3 milyondan fazla Suriyelinin yaşadığı Türkiye’de Suriyeli çocukların eğitimi konusunda ihtiyaçlar ve şimdiye kadar atılan adımlar neler? Suriyelilerin Türkiye’ye entegrasyonunda gelinen aşama ne, gelecek için katedilmesi gereken yol ne kadar?

Fatih Altaylı soruyor; Bahçeşehir Üniversitesi Göç ve Kent Çalışmaları Merkezi Direktörü Doç. Dr. Ulaş Sunata, Eğitim ve Yetenek Uzmanı Tülay Demir Oktay ve Suriye Eğitim Derneği Başkanı Abdurrahman Kovara yanıtlıyor.

Fatih Altaylı ile Teke Tek Özel, 25 ARALIK PAZAR saat 21.00’de Habertürk TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.