Farah Zeynep Abdullah’ın Gülizar için seslendirdiği şarkılara büyük ilgi

Ünlü oyuncu söylediği şarkılarla da büyük beğeni topluyor.

Kanal D’nin her cumartesi akşamı ekrana gelen sevilen dizisi “Gülizar” hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra şarkıları ile de büyük beğeni kazanıyor.

Dizide Gülizar’a hayat veren Farah Zeynep Abdullah bugüne kadar toplam 5 ayrı parça seslendirdi. Söz ve müziği Çiğdem Erken’e ait olan şarkıların youtube izlenmesi ise kısa sürede 1 milyonu aştı. Güçlü sesi ile beğeni toplayan Abdullah’ın bu süreçteki vokal koçluğunu ise Zehra Belevi yapıyor.

Gülizar aynı zamanda Türkiye’de bir ilke de imza attı. Dizinin ana karakteri Gülizar’ın, müzisyen arkadaşı Fettah’la söylediği şarkıların yayınlandığı youtube kanalının yönetimi ve bu kanala ait özel hazırlanan klipler Farah Zeynep Abdullah ve Berkay Ateş tarafından bizzat çekilip montajlanıyor ve Gülizar karakterine ait twitter ve instagram hesapları ünlü yıldız Farah Zeynep Abdullah tarafından bizzat yönetiliyor.

youtube: gulizar35 ve @gulizarsoyluyor hesaplarının takipçileri her geçen gün artarken güzel oyuncunun paylaştığı içeriklerde binlerce beğeni ve yorum alıyor

blank

Gülizar yeni bölümleri ile her Cumartesi akşamı Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.