Farah Zeynep Abdullah: Kilomdan ve vücudumdan çok memnunum

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisine dahil olan Farah Zeynep Abdullah, “Kilo aldığı için diyet yapıyor” haberlerine sitem etti.

Rolü için altı kilo vereceği yazılan oyuncu, Instagram sayfasından, “Merhabalar herkese! Bütün yaz magazin haberi diye unlu bikinili kadınlar izliyoruz.. Çok ayıp bence artık başkalarının kilosuyla, vücuduyla ilgili konuşmak. Röntgencilik gibi çekilmiş eski fotoğrafları birşey bulamayınca yalan haberle tekrar servis etmek ? Haber servis ediyorum diye doğrulatmadan dedikoduyu haber yapmak? Yok ışık kotuydu, yok duruş kötüydü demiyeceğim. Ben çok memnunum kilomdan, vücudumdan. Kaldı ki şişmanım diyelim, kaldı ki vücudum medyanın dayattığı güzellik görüşüne uymuyor diyelim, ee? Bundan tam olarak kime ne? Ben ayni zamanda medya da okumuş biri olarak şunu söylemek istiyorum, boşverin kızlar kimin ne dediğini, medyanın size dayattıklarını! Benim vücudum, benim kilom, benim hayatim. Kadınlar olarak maruz kaldığımız bu şekilciliğin bir gün son bulması dileğiyle.” notunu yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.