Fahriye Evcen’e Jennifer Lopez piyangosu

Dünyaca ünlü bir kozmetik firmasının çekeceği reklamda Jennifer Lopez’in partneri, Fahriye Evcen’in olacağı iddia edildi.

Rol aldığı dizilerin yanı sıra reklam filmlerinin de aranan yüzlerinden biri olan Fahriye Evcen’in başına talih kuşu kondu. Geçtiğimiz yıllarda bir markanın yüzü olan güzel oyuncu, aynı markanın bu yılki reklam filmleri için de bir numaralı aday oldu.

SERVETLİK ANLAŞMAYA İMZA ATACAK

Bu kararda ise markanın Jennifer Lopez’le el sıkışmasının etkili olduğu öğrenildi. Markayla daha önce de çalışan Lopez’in dünya çapında 3 farklı ülkeden isimle çekilecek reklam filmine sıcak bakmasıyla kampanyanın startı verildi. Bunun üzerine Türkiye’de isim arayışına giren yetkililer iddiaya göre Evcen’e de teklifte bulundu. Markanın yöneticileri Ortadoğu’dan da bir yıldızla görüşmeye başladı.

2016’da bir markanın reklamlarından 1 milyon 200 bin TL kazanan Evcen’in yine servetlik bir anlaşmaya imza atması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.