Fahriye Evcen’den hamilelik açıklaması

Ünlü oyuncular Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen Akmerkez’deydi.

Özçivit’in sinema filmi çekimlerini tamamlamasının ardından birlikte daha fazla zaman geçiren çift, sevgililer günü öncesi birlikte mutfak gereçleri, giyim ve elektronik mağazalarını gezerek alışveriş yaptıktan sonra arkadaşlarıyla buluşup keyifli vakit geçirdi. Çift AVM’de bulunan magazin muhabirleriyle de ayaküstü sohbet etti. Fahriye Evcen’in hamile olduğu için gelen dizi tekliflerini kabul etmediği konuşuluyordu. Güzel oyuncu bu iddiayı yalanladı. Hamilelik sorularına Evcen, “Şimdilik öyle bir şey yok. En güzel zamanda inşallah olacak” yanıtı verdi. “Yakın zamanda sizi ekranlarda görebilecek miyiz?” sorusuna ise Fahriye Evcen, “Şu an netleşen bir proje yok ama inşallah en doğru zamanda olur” cevabını verdi. “Sizi çift olarak bir dizide görebilir miyiz?” sorusunu ise Burak Özçivit yanıtladı. Oyuncu, “Seyircimiz isterse olur” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.