Fahriye Evcen ve Neslihan Atagül hayranları birbirine girdi!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Fahriye Evcen ve Neslihan Atagül’ün fanları sosyal medyada birbirine girdi. Nedeni ise ünlü oyuncu Burak Özçivit.

Burak Özçivit’in 1.5 yıldır birlikte olduğu Fahriye Evcen ile rol aldığı dizisindeki aşkı Neslihan Atagül’ün fanları, birbirlerini adeta topa tuttu.

Neslihan Atagül’ü Özçivit’in yanına yakıştıramayan fanları, güzel oyuncuyu boydan vurdu. 1.68 boyundaki Neslihan Atagül’ün, Burak Özçivit’in yanında çok kısa kaldığını iddia eden Fahriye fanları, güzel oyuncunun sayfasını işgal etti.

”Sizin burada ne işiniz var?”

Neslihan Atagül’ün fanları ise “Sizin burada ne işiniz var”, “Kendi sayfanızda yazın”, “Neslihan, Burak’ın yanına Fahriye’den daha çok yakışıyor” yazınca Fahriye Evcen’in fanları çıldırdı.

Neslihan Atagül’ün sayfasını yorum yağmuruna tutan fanlar, “Fahriye’nin boyu 1.70 üstelik de Neslihan’dan daha cool”, “Üstelik boyları da tutuyor. Birbirlerine çok yakışıyorlar” diyerek Atagül’ün her fotoğrafının altına binlerce yorum yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.