Fahriye Evcen ve Engin Akyürek yeni dizide buluştu

Başarılı oyuncular Fahriye Evcen ve Engin Akyürek, ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi ile geri dönüyor.

Yaklaşık iki yıldır ekrandan uzak kalan Fahriye Evcen’in ekrana dönüşü büyük ilgi uyandırdı. Evcen, “Ölene Kadar” dizisinde genç ve başarılı avukat Selvi karakteri ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

“BİR GÜN BİRİ GELİP HAYATINI SANA GERİ VERECEĞİM DERSE…”

Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Umur Turagay’ın yaptığı, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı, başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in yer aldığı “Ölene Kadar” dizisi seyirci ile buluşmak için gün sayıyor.

12 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizide, büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, “Selvi” karakterini canlandırıyor.

Evcen, Engin Akyürek’in canlandırdığı, müebbet hapse mahkûm olan “Dağhan”ı 11 yıl sonra haksız esaretinden tek celsede kurtaran ve ona hayatını geri veren avukat “Selvi” olarak karşımıza çıkıyor.

Şimdiden büyük merakla beklenen “Ölene Kadar”ın oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer başrollerde yer alırken onlara Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz gibi birbirinden önemli isimler eşlik ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.