Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, uyumlu stilleriyle dikkat çekti

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Nişantaşı sokaklarında uyumlu stilleriyle dikkat çekti.

Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Şıklıkları ve uyumlarıyla büyük dikkat çeken ikili neredeyse tüm bakışların ilgi odağı oldu. Sokak modasında sıklıkla rahat parçalar tercih eden Evcen, bu kez kış stiliyle karşımıza çıkarak, sezon modası mini triko bir elbise tercih etti. Fahriye Evcen, görünümünü bu kışın trend parçalarından biri olan diz üstünde biten çizmelerle tamamladı.

SOKAKTA BÜYÜK UYUM

3 yıldır birlikte olan çiftin mükemmel uyumu artık sokak stiline de yansıyor. Sokak stilinde siyahlar içinde görüntülenen Özçivit’in ceketi, Fahriye Evcen’in ceketiyle olan uyumluluğuyla dikkat çekiyor.

burak-fahriye

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.