Fahriye Evcen ile Fatih Akın’ın Türkiye’yle ilgili dünya çapında bir projeye imza atacak

70. Cannes Film Festivali’nde buluşan Fahriye Evcen ile Fatih Akın’ın Türkiye’yle ilgili dünya çapında bir projeye imza atacakları konuşuldu.

Oyuncu Fahriye Evcen ile dünyaca ünlü Türk yönetmen Fatih Akın’ın 70. Cannes Film Festivali’nde sürpriz bir proje için bir araya geldikleri öğrenildi. Yaptığı filmleriyle dünya çapında bir üne sahip olan Akın ile Evcen, Türkiye ile ilgili özel bir filme imza atmaya hazırlanıyor. Ünlü isimler, düzenlenen etkinlik kapsamında senarist ve yapımcı Nur Türkşen ve Hakan Türkşen ile bir araya geldi.

Dünya çapında proje geliyor

Projenin detaylarını konuşarak fikir alışverişinde bulunan ekibin yer alacakları film ise bir hayli iddialı… Çalışmanın dünya çapında büyük bir ses getirmesi bekleniyor. Evcen’in ise böyle bir projede yer alarak adını daha fazla ülkede duyuracağı iddia edildi.

Fatih ile Fahriye aynı filmde

Kültür Bakanlığı’nın davetlisi olarak Cannes’da bulunan senarist ve yapımcı Nur Türkşen ve Hakan Türkşen, ünlü yönetmen Fatih Akın ile Fahriye Evcen’le buluşup yeni projeyi sundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.