Fahriye Evcen “En Beğenilen Marka Yüzü” seçildi

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Akademetre iş birliğiyle geleneksel olarak gerçekleştirdiği AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları araştırması sonuçlandı.

Geçtiğimiz yıl ilk kez bir moda markasının yüzü olarak anlaşan ve bir dizi reklam filmi çeken Fahriye Evcen, her yıl gerçekleşen, AVM’lerde “En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” araştırması sonuçlarına göre “En Beğenilen Marka Yüzü” seçildi.

21 Şubat’ta Zorlu Center PSM’de gerçekleşen AYD Ödül Töreni’nde Koton, üst üste beşinci kez “En Beğenilen ve Tercih Edilen Kadın Giyim Markası Ödülü”nü alırken, Fahriye Evcen ile iş birliğinin sonucunda da bu sene yeni bir kategoride de ödüle layık görüldü. İlk kez bir marka yüzü ile çalışan Koton, yine ilk kez bir moda markasının yüzü olan Fahriye Evcen ile birlikte “En Beğenilen Marka Yüzü” ödülünü evine götürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.