Facebook’ta kendi kendini imha eden mesaj dönemi

Facebook Messenger’a gelecek güncelleme ile uygulamada ‘kendi kendini imha eden’ mesaj dönemi başlayacak.

Son dönemde sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarının kullanıcı gizliliğine önem verdiğini görüyoruz. Son olarak Facebook’un sahip olduğu WhatsApp, uçtan uca şifreleme özelliğini aktif etmişti hatırlarsanız.

KENDİNİ İMHA EDEN MESAJLAR OLACAK

Bir başka popüler mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger da görünüşe bakılırsa kullanıcı gizliliğine önem veren yeni özellikler geliştiriyor. Bugün itibarıyla ortaya çıkan bir ekran görüntüsü, çok yakında Facebook Messenger’a “kendi kendini imha eden” mesajların geleceğini gösteriyor.

Bu özellikle beraber kullanıcılar attıkları mesajların dakika, gün, ay veya yıl bazında ne zaman otomatik olarak silinmesini istediklerini seçebilecek.

Tabii ki dileyen kullanıcılar bu özelliği kullanmayarak mesajlarının Facebook sunucularında depolanmasını tercih edebilecek.

GİZLİ SOHBET ÖZELLİĞİ

Bu özelliği yanı sıra Facebook Messenger’ın çok yakında “gizli sohbet” özelliğini de kullanıcılara sunması bekleniyor.

Shiftdelete’in haberine göre şimdilik Facebook Messenger’ın iOS versiyonunda karşımıza çıkan bu yeni özellikler, çok yakında hem iOS hem de Android kullanıcıları için sunulabilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.