Facebook sinir bozucu oyun davetlerine çözüm getiriyor

Facebook sinir bozucu oyun davetlerine karşı nihayet yaptırım uygulama kararı aldı.

Candy Crush çılgınlığıyla başlayan ve daha sonra önü alınamayan Facebook oyunları, sosyal ağda oyun oynamayan kullanıcıları bile çıldırtmayı başarıyor. Bitmek bilmeyen oyun davetleriyle gerçekleşen bu rahatsızlık, engellemeyle de çözülmüyor zira bir oyunu engellesek bu sefer bir başkası türüyor. Hindistan’da bir soru cevap etkinliğinde konuşmacı olarak sahne alan Mark Zuckerberg de sonunda konuyla ilgili çalışmalara başladıklarının müjdesini verdi.

Facebook CEO’su oyun daveti sistemini tamamen kaldırmayı düşünmediklerini belirtse de bir şekilde çözüm yolu bulacaklarını belirtti. Söz konusu adımın ne zaman atılacağı henüz belli değil ancak en azından bu konuda bir çalışma yürütülmesi de sevindirici bir gelişme.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.