Facebook, ‘Haber Kaynağı’nda değişikliğe gidiyor

Facebook ‘haber kaynağı’nda sıralamaların değişeceğini duyurdu. Facebook resmi blogu üzerinden Haber Kaynağı’nda yapılacak olan değişimi duyurdu. Yapılan duyuruya göre Facebook, ilerleyen günlerde Haber Kaynağı’nda kullanıcıların aile üyelerinin ve yakın arkadaşlarının paylaşımlarını en üstte gösterecek.

Diğer taraftan Facebook, yakın arkadaşların tespitini ise yine sizin hareketlerinize göre belirleyecek. Yani sizin devamlı olarak iletişimde olduğunuz, paylaşımlarını beğendiğiniz, paylaştığınız kişilerin yaptığı herhangi bir paylaşım sizin Haber Kaynağı’nızın en tepesinde gösterilecek. Aynı şekilde sayfalar da bu şekilde sıralanacak. Bir sayfa ile “beğenmek” dışında herhangi bir etkileşime girmediyseniz bu sayfanın gönderileri alt sıralarda gösterilecek.

Bunların dışında Ayarlar’dan akraba olarak kaydedilen kişilerin gönderileri de yine aynı şekilde en üstlerde gösterilecek.

Öte yandan Facebook, yakın arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin gönderilerini hiç kaçırmamanız için böyle bir hamle yaptığını söylüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.