Evren Uysal ‘Taş Gibi Soğuk’

En özel rock erkek vokallerden Evren Uysal, ilk solo albümü ‘Güzel Şeyler Söyle’nin açılışını ‘Taş Gibi Soğuk’ ile yapıyor!

Pasaj etiketiyle 12 Ocak 2018’de yayınlanacak albüm ‘Güzel Şeyler Söyle’ toplam 14 şarkıdan oluşuyor.

Geçtiğimiz 1 yıl içinde ‘Kötü Karakter’, ‘4 İnsan 1 Hayvan Etmiyor’ ve Billur Yapıcı düetiyle renklenen ‘Mona Lisa’ single’larını yayımlayan Evren Uysal, farklı insan hikayelerini ve dünyanın içinde notaların kaybolduğu halini anlatmaya İstanbul’da kaydettiği şarkılardan oluşan ilk solo albümü ‘Güzel Şeyler Söyle’ ile devam ediyor.

“Taş Gibi Soğuk” müzik videosunda ödüllü yönetmen “Gürcan Keltek” imzası var. İstanbul Silivri’de çekilen video, kendinden kaçan, sonunda kendine yakalanan şehir insanının çıkmazlarını anlatıyor.

Hayata, yakınlarına, kendine ‘Taş Gibi Soğuk’ kalanlar için yüzleşme zamanı!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.