Evos Angels Dijital Dergisi’nden 5.yıl sürprizi

Kasım 2010 yılında faaliyete geçen Evo Şirketler Grubu bünyesinde bulunan evosangels.com Türkiye’nin ilk dijital yayın dergisi 5.yılını birbirinden değerli 10 ünlünün katılımıyla gerçekleştirdi. Evrim Yaşlakve Evren Yaşlak kardeşler tarafından yayın hayatına bir soluk getiren ayda 500bin ve üstü kişinin takip ettiği dergi her yıl gitgide net ortamında daha çok büyümekte. Kendi alanında rakibi olmayan ve birçok haber sitesine destekte bulunan dijitalizmin öncüsü olan Evos Angels her ay özel olarak çekim yapmakta.

Basılı dergilerin yanı sıra en çok çekim yapıp yayınlayan Evos Angels Dijital Dergisi’nin tüm fotoğrafları özel bir titizlikle hazırlanmaktadır. Televizyon ve sosyal medyada fenomen hale gelen ünlülere yer veren derginin fotoğraflarının çekimleri İlker Uzunalantarafından gerçekleştirilmekte. Kendileriyle görüşmemiz üzerine fotoğraf çekiminin çok eğlenceli geçtiğini ve zamanla ünlülerimizin çekilen fotoğraflarını bile kendi özel siteleri, afişleri, albüm kapaklarında kullandıklarını ileten grup büyük bir coşkuyla bunu dile getirmekte.

Evrim ve Evren Yaşlak kardeşler fotoğraf çekimleri bittikten sonra ünlülerin isteği üzerine yayınlanacak fotoğrafları seçtiklerini dile getirirken çekim ve retouchları yapan Kürşad Karakuş imzasıyla daha da ilerlemekteler. Fotoğraf çekimleri ne kadar çok başarılı geçse de sonrasında retouch ve editöryal kısmın çok önemli bir yer tuttuğunu vurgulamaktalar.

Dergi her ayın 5’i ile 10’u arasında yayına girmesine nazaran büyük bir kitleye hitap etmekte. Moda, magazin, stil önerileri, gezelim görelim, psikoloji, trendler ve bir çok alanı içinde bulunduran Evos Angels dergisi editörleri sosyal medyada baya fenomen konumda…

Evrim Yaşlak’ın açıklamasına göre ” her ay yepyeni bir içerik yer almakta. Basılı dergi formatını hiçbir şekilde düşünmüyoruz. Çünkü günümüzde artık her şey sosyal medyadan takip edilmekte… Benim ve iş arkadaşlarımın bu kadar fenomen olup bizleri buralara getiren başta kardeşim Evren Yaşlak olmak üzere tüm ekibime teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Evren Yaşlak’ın bir hayali ile kurulan Evos Angels Dergisi yönetim kurulu başkanı birçok kişiyi ünlü ettiğini ifade ediyor. Evren Yaşlak ” Sosyal Medya’da yüksek okur kitlesine sahibiz. Bizlerle çekim gerçekleştiren her bir kişi belirli bir süreden sonra tüm dergilerde yer almaya başlıyor. Böyle bir öncülük yaptığımız için gururluyuz. Her konuda mütevazi olsak ta dergimiz ve ekibimiz konusunda mütevazi hiçbir şekilde olamıyoruz” diye ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.