Evlilik fiziksel görünüş için o kadar da iyi bir şey değil

Evlendikten, hatta sevgili sahibi olduktan sonra insanların kendini saldığı doğru olabilir mi?

Evlendikten, hatta sevgili sahibi olduktan sonra insanların kendini saldığı doğru olabilir mi? Hali hazırda bir ilişki sahibi olmak kişisel bakım ve egzersiz alışkanlıklarını aksatmak için geçer sebep mi? İnsanların sadece birisinin dikkatini çekene kadar kendileri ile ilgilenecek enerjisi mi var? Uzmanlara göre bu varsayımlar doğru.

Stockholm Karolinska Enstitüsü tarafından yapılan son bir araştırmaya göre evlilik, fiziksel görünüş için o kadar da iyi bir şey değil.

3 yıl boyunca 9,000’den fazla yetişkin bireyi inceledikten sonra araştırmacılar evli olan çiftlerin fiziksel yapılarından düşüş yaşadığını gözlemledi. Diğer taraftan ise boşanan erkeklerin ve kadınların kendilerine daha iyi baktığını ve vücutlarını daha şekilli bir hale getirmeyi başarabildiklerini ortaya çıkardı.

Araştırmacıların önerisi; evliliğin sizi spor salonuna gitmekten ya da beslenmenize dikkat etmekten alıkoymaması yönünde.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.